Sağanak yağmur altında şampuanla duş aldı

Sağanak yağmur altında şampuanla duş aldı

İzmir'de etkili olan sağanak yağış bazı bölgelerde hayatı felç ederken, ilginç anlar da ortaya çıktı. Sağanak yağmur altında ve sel sularının içinde bir kişinin şampuanla duş alması cep telefonu kamerasına yansıdı.

İzmir genelinde ara ara 3 gündür devam eden sağanak yağış, cadde ve sokakları göle çevirdi. Aniden başlayan yağış, sürücü ve vatandaşlara zor anlar yaşatırken, trafikte zaman zaman aksamalar yaşandı.

Sel sularında duş aldı
Sağanak yağışla birlikte İzmir'de ilginç görüntüler de ortaya çıktı. Bornova Işıkkent Ayakkabıcılar Sitesi'nde bir kişi, yağmur suyu nedeniyle göle dönen sokakta duş aldı. Şampuan dökerek saçlarını da yıkayan kişinin ilginç anları, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

İZMİR Haberleri

Başkan Tugay’dan Karabağlar dönüşüm ve çöp sorunu için Ankara çağrısı
Başkan Eşki’den gençlere tam destek!
Konaklıların eski giysileri çöpe değil geri dönüşüme gidiyor
Bornova'da Yaz Tatili bilimle renkleniyor
Buca’da İngilizce öğrenme zamanı