PSAKD Genel Başkanı Cuma Erçe'ye İzmir'den çağrı var!!!

Pir Sultan Abdal Derneği Çiğli Şube Üyeleri: “Kemal Yıldız'ın Entrikalarına karşı, PSAKD Genel Başkanı Cuma Erçe'ye çağrımızdır.”

Pir Sultan Abdal Derneği Çiğli Şube Üyeleri; pazar günü yapılacak olan seçim öncesinde Çiğli belediye başkanı Onur Emrah Yıldız'ın babası ve PSAKD Genel Merkez Yönetici Kemal Yıldız hakkında PSKAD Genel Başkanı Cuma Erçe'ye yazılı çağrıda bulundu!

Derneğin Çiğli Şube Üyeleri, Kemal Yıldız'ın entrikalar çevirdiğini ve derneğin içini de başkan oğul Yıldız'dan aldığı destekle hısım-akraba, eş-dostla doldurduğunu, dernek felsefesinin hiçe sayılarak, adeta Çiğli belediyesinin "Mahalle Temsilciliğine" dönüştürüleceğini öne sürdüler!

İşte O açıklama:  

Aleviler nerede bir bedel ödediyse, Hak ve Hakikat içerisinde olmuşlardır. Haksızlığa hukuksuzluğa karşı yiğit duruşuyla bugün bile Alevi toplumunun önünde saygıyla eğildiği, Pir Sultan Abdal'ın ve Pir Sultan duruşunun temsil edildiği PSAKD (Pir Sultan Abdal Kültür Derneği) dernek seçiminde, derneğin İzmir bölge sorumlusu ve Çiğli Belediye Başkanının babası olan Kemal Yıldız'ın çevirdiği entrikalar ile, akrabalar ve belediye gücüyle seçime hazırlanması, Pir Sultan Abdal'ın ne felsefesine ne de duruşuna yakışmamaktadır.
Bu durumda ne akla nede vicdana sığar. Kemal Yıldız’ın belediyeden aldığı güç döngüsü bir kez daha ispat edilmiştir! 
Kemal Yıldız, bu haftasonu yapılacak Pir Sultan Abdal Derneği Çiğli Şube Başkanlıgı seçiminde hem halasının oğlu hem de Çiğli Belediyesinin Personel Müdürü olan Ali Yaşar'ı aday göstermektedir.
Hınzır Paşaların karşısında dimdik duran Pir Sultan Abdal, hayatta olsa ve bu kafakol ilişkilerini görse, gül yerine bu zihniyete taş atardı!
Gelelim Çiğli Belediyesinden güzellemelere...
Çiğli belediye yönetimi, görevden alınıp tutuklanan eski Menemen Belediye Başkanının yönetim yapısına oldukça benzemektedir...
Kuzen, halaoğlu, dayıoğlu...
Şirket Müdürü İsmail Yiğitoğlu (Erzurumlu-Onur Emrah Yıldız'ın yakını).
Personel müdürü Ali Yaşar (Onur Emrah Yıldız ın babası Kemal Yıldız'ın halasının oğlu).
Mali Hizmetler Müdürü- Kemal Gültepe(Erzurumlu)
Fen işleri müdürü Okan Kızılyıl (Erzurumlu- Onur Emrah yıldız'ın yakını)
Arda Yaşar şantiyeden sorumlu (Personel Müdürü Ali Yaşar ın oğludur ve aynı zamanda Onur Emrah Yıldız'ın kuzenidir,)
CHP Çiğli  ilçe başkanı Erkan Akar (Erzurumlu)
Rastlantı bu ya; hepsi ya aynı mahalleli yada aynı köylü!
Elinizden gelse Çiğli Belediyesinin adını “Yıldız Belediyesi” olarak değiştirirsiniz!
Hadi bunu anladık da, bari Pir Sultan Abdal'ın felsefesine tamamen aykırı olan bu tutum ve davranışlarınızdan vazgeçin ve, lütfen Pir Sultan Abdal'ın yiğit adına leke sürdürmeyin. Pir Sultan Abdal'ın yiğit adı, sizin belediyelerdeki doğrudan teminlerinize benzemez, çekin elinizi ve siyasetinizi Pir Sultan Abdal'ın üstünden!!!

Duyarlı Pir Sultan Abdal Derneği Çiğli Şube Üyeleri.

Çiğli belediye başkanı Onur Emrah Yıldız'ın babası Kemal Yıldız.

İZMİR Haberleri

Anık, oda başkanlığından istifa etti!
Aliağa'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan 5 şüpheli tutuklandı
İzmir'de tarım arazisinde çıkan yangın ormana sıçradı
İzmir’de çıkan orman yangını kontrol altına alındı
Konak Belediyesi, araçlarındaki 150 bin TL’lik hasar bedelini işçisine ödetecek!