Polisin baskın düzenlediği evden 1 metre heykel çıktı

Polisin baskın düzenlediği evden 1 metre heykel çıktı

Afyonkarahisar’da polis tarafından baskın düzenlenen evde bir metre uzunluğunda ve 7-80 kilogram ağırlığında kadın heykeli ele geçirildi.
Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde polis tarafından bu akşam bir eve baskın düzenlendi. Hacıhalife mahallesi Lokman sokakta bulunan H.S. isimli şahsın evine düzenlenen baskında evin her tarafı polis tarafından didik dik arandı. Ekipler yapılan aramada yaklaşık bir metre uzunluğunda 70-80 kilogram ağırlığında kolları omuzlarından kesik kadın figürlü bir adet heykel ve iki parça halinde el detektörü ele geçirdi.
Olayla ilgili olarak ikamette bulunan H.S. ve yabancı uyruklu Y.H. isimli şahıslar heykel ile birlikte gerekli işlemler için Bolvadin Polis Merkezi Amirliğine getirildi. Polis tarafından olaya ilişkin tahkikat başlatıldığı bildirildi.

GÜNCEL Haberleri

Ayvalık’ta Kurtuluş Coşkusu Koşuyla Buluşacak
Zafer Partisi Kuşadası İlçe Kongresi Gerçekleştirildi: İlçe Başkanlığına Fevzi Oğuz İdiz Seçildi
Seçim Sonrası Menderes AK Parti Yönetimine Geçti: Bilal Saygılı'dan Birlik ve Hizmet Vurgusu
Kasapoğlu; “Çocuklarımız tribünlerin misafiri değil ev sahibidir!”
Kanatsız Melekler'e Onur Plaketi Sunuldu