Özel'den Erdoğdu'ya stop çırağı Çelik'e green light!

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aykut Erdoğdu yağmurundan kaçan İzBB Başkanı Cemil Tugay'ı "DOLU"ya tutturmaya mı çalışıyor? Ustasından sonra İzmir'in başına Adana'nın istenilmeyeni Aykut Erdoğdu'nun yerine stajyeri Ergül Halis Çelik!

Yetmedi şu İzmir'in KK'dan çektikleri gibi; şimdi de Özgür Bey'in elinden kurtulamıyor şu garibim İzmir! İlginç olan siyasette çocuk oyuncağına döndü ellerinde!
Yahu neden Haziran ayı için bir öngörünüz olamaz?
Güzide başkanlarınızın dosyalarının ne zaman açılacağını hala akıl edemiyor musunuz? 
Barış Karcı'nın suyu mu çıktı kardeşim? 
Göndereceğiniz "Dondurmacı Yokuşundan" kaç defa inmiştir Konak'a? Ya da Dondurmacı Yokuşunun İzmir'de mi Şebinkarahisar'da mı olduğunu biliyor mudur? 

Gazetecilerin gün içinde CHP genel başkanı Özgür Özel'e sordukları Cemil Tugay sorusuna Aykut Erdoğdu'nun İzBB genel sekreteri olmayacağını açıklamış! İyi de yapmış hani! Kedi olalı bir fare tutalı hesabı... Bu açıklama doğru ve yerinde! 
Ancak, bu bilgi eksik bir bilgi! 
Aykut Erdoğdu’nun getirilmeyeceği yere kendisinin hazine kontrolörlüğünde stajyerliğini yapan ve sonrasında Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri yapılan Ergül Halis Çelik genel sekreter olarak İzBB'ye getirileceğine ilişkin bilgiler Telegram Haber'e ulaştı!.

Ergül Halis Çelik görevinden Çukurova Belediye Başkan aday adaylığı için ayrılmış ve aday olamaması üzerine adaylık sürecini çok ciddi eleştiren açıklamalarda bulunmuştu!

Öğrendiğimiz bilgilere göre; aynı zamanda Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar da kendisi ile çalışmak istemediği bilgisini kendisine iletmişti!
Bu durumda kendisine yer aranan Ergül Halis Çelik, Aykut Erdoğdu krizinden sonra bir ara çözüm olarak İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreterliği getirileceğini öğrenmiş bulunuyoruz!

Türkçesi, "ustasını" çakamadık, "çırağını" kakalayalım muhabbeti!

Gözünüze görünecek var ya... 
Ah birde burnunuz bir sürtülse...
O zaman anlayacaksınız Hanyayı Konyayı da...

Çok şey var ama yazılacak... 
Ya sabır...

İZMİR Haberleri

Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu