Özel çocuklara özel gün

Bornova’daki özel çocuklar Bornova Belediyesi'nin düzenlediği etkinlikte Sünger Bob filmini izleyerek sinema keyfi yaşadı; çocuklara meyve suyu ve patlamış mısır ikram edildi. Etkinlikten büyük mutluluk duyan çocuklar belediyeye teşekkür ederken, Bornova

Bornova Belediyesi’nin organizasyonuyla Bornova’daki özel çocuklar keyifli bir sinema etkinliğinde bir araya geldi. Süleyman Demirel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Sınıfı’nda eğitim gören öğrenciler, animasyon dünyasının sevilen yapımı The SpongeBob SquarePants Movie (Sünger Bob) filmini izleyerek unutulmaz bir gün yaşadı.

 

Film boyunca salonu dolduran neşeli kahkahalar, etkinliğin amacına ulaştığını gösterdi. Çocuklara meyve suyu ve patlamış mısır ikram edilerek sinema keyfi tamamlandı.

 

Sosyal hayata katılımı destekleyen etkinlik

 

Bornova Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışıyla düzenlediği etkinlik, özel çocukların sosyal ve kültürel etkinliklere katılımını artırmayı hedefledi. Hem öğrenciler hem de öğretmenleri organizasyondan duydukları memnuniyeti dile getirdi. Çocuklar, keyifli bir gün geçirdiklerini belirterek Bornova Belediyesi’ne teşekkür etti.

 

Başkan Eşki: “Çocuklarımızın mutlu olması her şeyden kıymetli”

 

Bornova Belediye Başkanı Ömer Eşki, etkinlikle ilgili olarak “Özel çocuklarımızın yüzündeki mutluluk bizim için her şeyden kıymetli. Onların sosyal hayatta daha görünür ve aktif bireyler olmaları için kültürel ve sosyal etkinlikler düzenlemeye devam edeceğiz.” diye konuştu.

İZMİR Haberleri

Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu