Oyuncu Taşpınar sahte içkiden zehirlendi

Ünlü oyuncunun eşi Berna Taşpınar sosyal medyadan, “Hadi uyan, Haziran’da ölmek zor. Seni çok seviyorum” paylaşımında bulundu.

MUĞLA'DA sahte içkiden zehirlendiği belirtilen ve kaldırıldığı hastanede yoğun bakıma alınan tanınmış dizi ve sinema oyuncusu 54 yaşındaki Şekip Taşpınar entübe edildi.

Ünlü oyuncunun eşi Berna Taşpınar sosyal medyadan, "Hadi uyan, Haziran'da ölmek zor. Seni çok seviyorum" paylaşımında bulundu.

ORGAN YETMEZLİĞİ
MUĞLA Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Turhan Togan, "Entübe edilen hastamızın yoğun bakımda tedavisi sürüyor. Çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıyayız" dedi.

ADEM ÜLKER

GÜNCEL Haberleri

CHP'li Beykoz Belediyesi'ne rüşvet soruşturması: "İhale dosyalarına el konuldu" iddiası
CHP'li belediyelere terör operasyonunda flaş gelişme! 10 şüpheli tutuklandı
CHP'li başkan ve işbirlikçilerinden 370 milyonluk vurgun: Bakanlık o paranın tahsilini istedi!
Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan'a hapis cezası
İstanbul'da CHP'li belediyelere 'terör' soruşturması: Belediye başkan yardımcıları da dahil çok sayıda gözaltı var