Ordu'da olumsuz hava koşulları nedeniyle balıkçı tekneleri limanlara sığındı

Ordu'da olumsuz hava koşulları nedeniyle balıkçılar ava çıkamadı.

Sağanağın etkili olduğu kentte, denizde büyük dalgalar oluşması üzerine erken saatlerde av için açılan balıkçı tekneleri Kumbaşı ve Kışlaönü Limanlarına döndü.

Teknelerini limanlarda bekleten balıkçılar, hava şartlarının normale dönmesiyle yeniden denize açılacak.

Perşembe Balıkçılar Kooperatifi Başkanı Ünal Karadeniz, AA muhabirine, Karadeniz genelinde denizin avlanmak için müsait olmadığını belirterek, bu nedenle balıkçıların limanlara dönerek burada beklemeye başladığını söyledi.

Limana gelen balıkçıların yırtılan ağlarını tamir etme olanağı bulduğunu ifade eden Karadeniz, birkaç gün daha avlanmanın mümkün görünmediğini belirtti.

Karadeniz, bu durumun balık fiyatlarına da yansıyacağını, az da olsa balık fiyatlarında artış görülebileceğini kaydetti.

Öte yandan Ordu'da tezgahlarda palamudun tanesi 120 liradan alıcı buluyor.

GÜNCEL Haberleri

Bornova Siyasetinde Sismik Harekete Geçiş: Başkan Ömer Eşki Dosyasında Gözler Yargıda
GÖKBÖRÜ OCAKLARINDAN BALKANLAR’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: TÜRK MİLLİ BİRLİK HAREKETİ PARTİSİ’NDE STRATEJİK İSTİŞARELER
4 YILDIR DEĞİŞMEYEN GELENEK
AK Partili Kırkpınar, Ankara NATO Liderler Zirvesi'ni değerlendirdi
Bozyaka’da Eğitimde "Direk" Engeli: 32 Derslikli Okul 1 Yıldır GDZ’yi Bekliyor!