Ödemiş'te kiraz festivali

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, Bademli 52. Kiraz 19. Meyve Fidanı Festivali yapıldı. Halk oyunları gösterisi sunulan etkinlikte en iyi kiraz ve en iyi meyve fidanı yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi, konser düzenlendi.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, Bademli 52. Kiraz 19. Meyve Fidanı Festivali yapıldı.

Bademli Mahallesindeki festival alanındaki etkinlikte konuşan İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mustafa Özuslu Ödemiş'in ikliminin tarıma uygunluğuna dikkati çekerek, verimli topraklarda üretimin güzel şekilde sürdüğünü belirtti.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş ise Bademli'nin meyve fidanının üretim merkezi olduğunu kaydetti.

Halk oyunları gösterisi sunulan etkinlikte en iyi kiraz ve en iyi meyve fidanı yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri verildi, konser düzenlendi.

İZMİR Haberleri

Başkan Tugay’dan Karabağlar dönüşüm ve çöp sorunu için Ankara çağrısı
Başkan Eşki’den gençlere tam destek!
Konaklıların eski giysileri çöpe değil geri dönüşüme gidiyor
Bornova'da Yaz Tatili bilimle renkleniyor
Buca’da İngilizce öğrenme zamanı