Nevruz Bayramı Kemalpaşa'da etkinliklerle kutlandı

Nevruz Bayramı kapsamında Armutlu Yamantürk Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen kutlamalarda demir dövüldü, ateş yakılıp üzerinden atlandı.

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde Nevruz Bayramı kutlaması yapıldı.

Yeni yılın başlangıcı ve baharın müjdecisi olarak kabul gören Nevruz Bayramı kapsamında Armutlu Yamantürk Çok Programlı Anadolu Lisesi bahçesinde düzenlenen kutlamalarda demir dövüldü, ateş yakılıp üzerinden atlandı.

Öğrencilerin halk oyunları gösterisi sunduğu etkinlikte çuval, yumurta taşıma ve halat çekme gibi yarışlar yapıldı.

Okul bahçesindeki ağaçlar öğrenciler tarafından süslenirken, boyalı yumurtalar konuklara hediye edildi.

Programa Kemalpaşa Kaymakamı Musa Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Halil Yaşar Güzel, İlçe Emniyet Müdürü Salih Şen ile öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

İZMİR Haberleri

Tugay açıkladı: Suya indirim geliyor, ulaşıma zam yok
Başkan Tugay: Kısa zamanda çok iş yapalım
Vekil İnan’dan Çiğli’ye Müjdeler: İlçeye Yeni Yatırımlar Ve Projeler Geliyor
Ferdi Zeyrek Gençlik Merkezi’ne muhtarlardan tam not
Karşıyaka Belediyesi’nden yüzlerce vatandaşa sağlık desteği