İstanbul merkezli dört ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, müstehcen çocuk görüntülerinin paylaşılması ve satın alınmasına ilişkin beş şüpheli gözaltına alındı.
Gaziosmanpaşa başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında, Telegram uygulamasında kurduğu grupta para karşılığında müstehcen çocuk görüntüleri paylaşan ‘Ceyda’ rumuzlu erkek şüpheli ve söz konusu görüntüleri satın alan dört zanlı hakkında gözaltı kararı verildi.
Ekipler, İstanbul, Konya, Kahramanmaraş ve Kars’taki beş adrese düzenlediği operasyonda beş kişiyi yakaladı.
Adreslerdeki aramalarda, içinde çok sayıda müstehcen çocuk görüntüsü bulunan altı cep telefonu, iki dizüstü bilgisayar, iki flaş bellek ve iki hard diskle altı sim karta el kondu.
Haklarında, çocukların kullanıldığı müstehcen görüntüleri ülkeye sokma, çoğaltma, satma, depolama, bulundurma ve kullanma suçları kapsamında işlem yapılan beş şüphelinin emniyetteki sorguları sürüyor.
GÜNCEL Haberleri
Zafer Partisi Kuşadası İlçe Kongresi Gerçekleştirildi: İlçe Başkanlığına Fevzi Oğuz İdiz Seçildi
Seçim Sonrası Menderes AK Parti Yönetimine Geçti: Bilal Saygılı'dan Birlik ve Hizmet Vurgusu
Kasapoğlu; “Çocuklarımız tribünlerin misafiri değil ev sahibidir!”
Kanatsız Melekler'e Onur Plaketi Sunuldu
Kasapoğlu; Türkiye küresel güç olma yolunda ilerliyor