Murat Bakan'ın canlı yayında zor anları!

Önceki akşam Sözcü TV'de İpek Özbey'in programında CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir MV Murat Bakan, TİP İzmir adayı Mehmet Kani'nin İzmir'deki bir özel hastanede annesinin başına gelenler programda işlenince...

Önceki akşam CHP'li Murat Bakan, İpek Özbey'in Sözcü TV'deki programında zor anlar yaşadı! Özbey'in İzmir'den aktardığı konu karşısında İzmir MV Bakan'ın yorum yapamadığı kafasını yere eğdiği gözlendi!

Peki, konu neydi kim programa dahil olmuştu?

Mehmet Kani... TİP Milletvekili adayı... İzmir Kiraz'da yaşıyor...
Kani, WhatsApp üzerinden canlı yayınlanan Sözcü TV'deki programa izliyor ve İpek Özbey'e ulaşarak annesinin sağlık sorunlarıyla ilgili başına gelenleri aktarıyor: 

"Annem Hatice Kani'yi yaşadığı sağlık sorunları yüzünden ambulansla Kiraz'dan Ödemiş Devlet Hastanesine kaldırdık ve hemen yoğun bakıma yatırıldı.
İki gün sonra doktorlar çağırdı anneme acilen kalp pili takılması gerektiği belirttiler.
Hangi hastane takılacağına ilişkin bilgilendirme de ambulansın durumuna göre olacağını söylediler. 
Ambulans annemi Ayrancılar'daki özel hastaneye getirdi. 
Annem özel hastaneye yatırıldı ve bize yarın gelmemiz gerektiği iletildi. 
Ertesi sabah gittiğimizde anneme anjiyo yapıldığını öğrendik. 
Hatta, hastane sorumluları anneme anjiyo için kolundan girmeyi denemişler, başaramayınca da kasıktan girdikleri söylediler!
Kalp pili için acil 112 ambulans ile gittiğimiz özel hastane bize bir hafta sonra perşembe günü yanınızda şu kadar para getirin diyerek annemi yoğun bakımdan taburcu ettiler!"

Kani, annesini özel hastaneden çıkarttıktan sonra İzmir'deki Devlet Hastanesinde annesine kalp pili takıldığını söyledi. 
Kani, canlı yayında yaşananları şöyle anlattı: "Sözcü TV'de İpek Özbey Yenidoğan Çetesi konusunu işliyordu. Konuğu CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir MV Murat Bakan'dı. Özel hastanelerde yaşanılanlar gündemdeydi. Ben de annemin sağlığı ile Ayrancılar'daki hastanede başımıza gelenleri İpek Özbey'e ulaştırdım. Özbey, annemin ve başımıza gelenleri ele aldı ve programında yer verdi. Fakat, CHP'li Bakan'dan en ufak ne bir yorum ne de bir konuşma geldi. Adeta yüzünü yere eğdi. Hastane sahiplerinin CHP'li olduğundan mıdır bilemiyorum ama, hastane sahipleri CHP'li yandaş çıkmasaydı, Murat Bakan ağzını açıp yeri göğü inletmez miydi? Neden suskun kalmıştır? Neden yüzünü yerden kaldırıp yorumda bulunamamıştır? Hastane sahipleri başka partiden çıksaydı, Murat Bakan aynı tutum içinde mi olurdu?"

Not: Mehmet Kani'nin annesi Hatice Kani, yaklaşık bir ay öncesinde vefat etti. Telegram Haber olarak, Kani ailesine başsağlığı ve merhuma da Allahtan Rahmet dileriz. 

İZMİR Haberleri

Terör örgütü DEAŞ'a yönelik İzmir merkezli operasyonda 6 gözaltı
Bornova ve Buca belediyesinde TİS görüşmeleri tıkandı! Grev kapıda...
İzmir'de el freni çekilmeyen otomobilin okulun bahçesine girmesi güvenlik kamerasında
İzmir'de çok katlı binada çıkan yangın söndürüldü
Seferihisar'da Muhtarlar Günü kutland