Mobbing intiharının ardından Didim belediyesi bu defa "ölümlü" trafik kazası ile gündemde!

Kazaya ilişkin soru işaretlerinin giderilmesi için Didim CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Atakan Erdoğan’ın paylaşımı dikkat çekiyor ve belediyenin bu konuda açıklama yapması gerektiği belirtiliyor.

"Didim’de meydana gelen kazada Didim Belediyesi Basın Müdürlüğü çalışanı Kaan Göçmen’in belediye adına kiralık olduğu öne sürülen 35 BYC 470 plakalı otomobil ile kaldırım kenarındaki yayaya çarptı. Kazada yaralanan kadın ADÜ Hastanesi’nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaza, 22 Eylül Pazar günü akşam saat 20:00 civarında Ege Caddesi üzerinde bulunan Maliyeciler Sitesi önünde meydana geldi. Cadde üzerinde seyir halinde olan Didim Belediyesi Basın Müdürlüğü çalışanı olduğu belirtilen Kaan Göçmen yönetimindeki 35 BYC 470 plakalı otomobil, kaldırım kenarındaki 77 yaşındaki Hanife Bertan'a çarptı.  Kazayı gören vatandaşlar durumu polise ve 112 acil servis ekiplerine bildirdi.  Kazada yaralan Hanife Bertan isimli kadın Didim’den ADÜ Hastanesi’ne sevk edildi ancak burada yapılan tüm müdahelelere rağmen yaşamını kaybetti. https://www.aydinsafak.com/haber/didimde-trafik-kazasi-1-olu-7392"

Didim belediyesine başkan Hatice Totik Gençay tarafından İstanbul'dan getirildiği belirtilen fotoğrafçı Kaan Göçmen'in Hanife Bertan'ın ölümüyle sonuçlanan kazaya ait bir dizi iddialar Didim'de konuşuluyor...

Damat Cem Artuklu'nun becerikli işleri ile sık sık medyada yer alan CHP'den Didim'e belediye başkanı seçtirilen Gençay, geçtiğimiz ay engelli Didim belediyesi çalışanı Nilüfer Altıner'in mobbing intiharı ile gündeme gelmiş; devamında 4-5 CHP'li gençte mobbing gerekçesiyle Didim belediyesindeki işlerinden ayrılmışlardı. Mobbing iddialarının önü arkası ne zaman kesilir orasını bilemeyiz ama; bu gidişle başkan Gençay'ın önündeki 4.5 yıllık görev süresini nasıl tamamlayacağının bugünden "SORU İŞARETİ" olduğunu; damat Cem Artuklu'nun, Kartal belediyesindeki başarılı performansına da bakıldığında; kayınvalidesinin önündeki 4.5 yıllık başkanlık ömrüne de çok güzel katkılar sunacağı söyleyebilirsiniz!

Yeniden kazaya dönersek; 
Bu olay, Didim'de meydana gelen bir trafik kazası sonucunda Hanife Bertan'ın hayatını kaybetmesi ile ilgili. Kazayı yapan Kaan Göçmen, Didim Belediyesi Basın Müdürlüğü'nde çalışan bir kişi ve iddialara göre, kazaya karışan araç belediye adına kiralık bir hizmet aracı. Kaza, 22 Eylül'de Ege Caddesi'nde meydana geliyor ve Bertan, olay sonrası kaldırıldığı ADÜ Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamıyor.

Kazaya ilişkin soru işaretlerinin giderilmesi için Didim CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Atakan Erdoğan’ın paylaşımı dikkat çekiyor ve belediyenin bu konuda açıklama yapması gerektiği belirtiliyor.

Didim CHP eski Gençlik Kolları Başkanı Atakan Erdoğan'ın paylaşımı, kazaya ilişkin soru işaretlerinin kaldırılmasına yardımcı olur mu?

İşte o paylaşım: 
Değerli Didim kamuoyunun bu bilgileri bilmesi ve aydınlatılması adına bazı soruların cevabının bulunması elzem olmuştur .

1)Kağan Göçmen Gece saat 2.00’da hangi göreve gidiyordu?

2) Alkol kullanmış mıydı?

3) yanında kim vardı? Belediye personeli miydi?

4) görevlendirme yazısı ne zaman yazıldı?

5) neden ADÜ Hastanesinden Sökeye nakledildi

6) Belediye Başkanı bu işi aklamak için kimleri aradı?

7) Raporlara alkollü olduğu yazıldı mı?

Ölen şahsın ailesiyle nasıl irtibata geçildi? 
9) Alkollü personel nasıl serbest bırakıldı?

Öncelikle; kaza 20:00'de mi 02:00'de mi meydana geldi? 
Kazada Didim belediyesi aracını kullanan Kaan Göçmen, alkollü müydü, alkolsüz müydü?
Kaan Göçmen'in o gün o saatte kullandığı Didim belediyesi hizmet aracına ilişkin; herhangi bir görevlendirme belgesi var mı yok mu?
Araç, Kaan Göçmen'e mi tahsisliydi?
Kaan Göçmen'in altında 35 BYC 470 plakalı pikabın ne işi olabilir? 
Başkanın fotoğrafçısı olduğu belirtilen Kaan Göçmen, o saatlerde başkanın bir programına yetişmek için mi arazi aracı olan bu pikabı kullanıyordu?
Genelde Fen İşlerine ait mühendis vb. personellerin kullanabileceği bir pikabın, belediye fotoğrafçısının altında ne işi vardı?
Kaan Göçmen'in belediye içinde meclis üyelerinden daha fazla forsunun olduğu iddiaları doğru mudur? 
Ne dersiniz; kazaya ilişkin başkandan bir açıklama gelmese de damattan gelir mi?
 

EGE Haberleri

Denizli'de alt geçide düşen otomobildeki 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı
Aydın'da fabrikaya düzenlenen operasyonda 17 düzensiz göçmen yakalandı
Kütahya'da kazdıkları su kuyusunda gazdan zehirlenen 3 kişi hastaneye kaldırıldı
Muğla açıklarında sürüklenen bottaki 27 düzensiz göçmen kurtarıldı
Manisa'da bir kişi boşanma aşamasındaki karısını boğarak öldürdü