Milli Damat, Didim belediyesinde ihale başarılarına bir yenisini daha ekleyebilecek mi?

Didim belediyesinin haşerelere karşı başlattığı mücadelede; Roksan şirketi, haşereleri imha ettikten sonra çıkılan ihalelerle mi parasını tahsil ediyor???

Bilindiği üzere; geçtiğimiz hafta CHP Genel Merkezi belediye başkanları Burdur'da toplamış, yeni sezon çalıştaylar başlatılmıştı...
Devrik Kemal Bey döneminde (13.5 Yıl) yapılan çalıştaylarda öğretilenler/öğrenilenlerden geriye ne kalmıştır bilinmez ama, gerçek olan şu ki 21B'den ihalelerde patlamalar yaşanmış, belediyelerde bol keseden envai çeşit ürünleri "hizmet" alımı adı altında satın almaya başlamıştı... 
Malumunuz, 21B'den ihalelerde alınacaklar "KİMDEN" alınacağı ihaleye çıkan tarafından belirleniyor, ihaleye çıkan da ihaleyi alanda karşılıklı mutluluklara GARK oluyordu!
Hele ki araç ve iş makinası kiralama ihalelerini araştırmaya kalksanız, mideniz bulanır, iki de bir acil serviste midenizi yıkatırsınız! Çünkü, incelemeye kalktığınız ihaleler o kadar güzel hazırlanmış ki, yanına yaklaşmanıza gerek kalmaz, 250 metreden "bu ihalenin yüzde 80'ni naylon işlerle doldurulmuş" dersiniz! 
Kısacası, Devrik Kemal Bey'in döneminde belediye başkanı "yazılanlar", "seçtirttirilenler" birer birer varoş kültüründen Paris kültürüne geçiş sağlamışlardı! Devrik Kemal Bey'in gözüne girmeyi başaran ve rant konularında adeta uzman olanlar belediye başkan adaylığına tercih edilirken, araç ve iş makinası kiralama ihalelerini de çok kısa sürede çözüyorlar, "klasikleşmiş" şirketlerden vazgeçmiyorlardı!
Türkçesi, Devrik Kemal Bey döneminde her bir belediye başkanı köpeksiz köyde değneksiz dolaşma hesabı, günlerini gün ediyorlardı... 
Ne hikmetse "nereye kadar" sorusu da akıllarına gelmiyordu! 
Alın size Didim'den güzel bir örnek...
CHP'den Didim belediye başkanı seçtirtilen (İmamoğlu'nun Baki'si sayesinde) Hatice Totik Gençay, kızını da iyi bir insanla (Damat) evlendirmesinin keyfini de bugünlerde fazlasıyla çıkarıyordur herhalde!
Çünkü, Milli Damadın bitirmediği/bilmediği iş yok! 
Aydın Şafak gazetesinin haberleri ile Pop Star Mehtap'tan daha fazla bir ünü kısa sürede yakalayan Milli Damat, Didim haşere işlerine de el atmış, vatandaşlar sivrisinekler tarafından şişlenirken, onun İzmir merkezli Roksan adlı şirketle haldır haldır pazarlık yaptığı sosyal medyalara kadar düşmüştü!
Hal böyle olunca; Didim belediyesi haşere mücadelesinde 21B'den (Doğrudan Temin) ihale vermiş midir orasını bilemiyoruz ama, 22 Ağustos'ta Açık usulden çıkılacak ihale Roksan şirketine verilmezse/almazsa inanın başta Milli Damat olmak üzere Roksan şirketi yöneticilerine gönül koyarız!
İhalenin hakkı, hukuku, adaleti, rotası bugünden Roksan şirketini işaret ediyor!
Bizden söylemesi!
İhale ilanına göre; ihalenin 6 ila 26 milyon TL arasında sonuçlandırılması bekleniliyor!
Ortayı bulmak da bizden gelsin derseniz; bu ihalenin kurtaran rakamı 15 Milyon TL olmalı diyoruz!
Çünkü, dünyanın neresinde var ve görülmüştür tek taraflı mutluluk!

İşte Didim belediyesinin "MİLLİ" haşere ile mücadelede performansını arttıracak ihaleye ilişkin belgeler: 

EGE Haberleri

Aydın'da 8 ton 340 litre sahte zeytinyağı ele geçirildi
Manisa'da eğitim sendikaları okul müdürüne silahlı saldırıyı protesto etti
Efeler’de rüşvet talepleri sosyal patlamaya gidiyor!
Bodrum açıklarında 102 düzensiz göçmen yakalandı
Fethiye açıklarında su alan teknedeki 3 kişi kurtarıldı