Meteoroloji'den sel uyarısı! Sağanak geliyor...

Geçtiğimiz hafta sel felaketini yaşayan Sinop için, Meteoroloji'den kritik bir uyarı daha geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü Sinop ve çevrelerinde bu gece ve yarın sabah kuvvetli sağanak beklendiğini duyurdu.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son dakika uyarısına göre, bu gece ve yarın sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanağın başta batı ilçeleri (Ayancık, Türkeli ve Erfelek) olmak üzere yerel kuvvetli olması bekleniyor.

İşte Meteorolojİ'den yapılan o açıklama:

Yapılan son değerlendirmelere göre, bu gece ve Cuma (20.08.2021) sabah saatlerinde Sinop çevrelerinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların başta batı ilçeleri (Ayancık, Türkeli ve Erfelek) olmak üzere yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

GÜNCEL Haberleri

Paşa Han Çorba Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı
İnsan En Çok Açamadığı Kapıları Hatırlar
Melamilik Kültürünü Yaşatma Derneği’nden Çağdaş ve Kurumsal Vizyon: "Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz"
GÖKYÜZÜ ONUN DELİ SEVDASIYDI: ŞEHİT PİLOT YÜZBAŞI HAYYAM ALİYEV
BELEDİYELERDE BİLİMSEL YÖNETİM DEVRİMİ: İSRAF BİTECEK, HİZMET HIZLANACAK!