Menemen Belediyesi, YKS'ye girecek öğrencilerin başvuru ücretini karşılayacak

Menemen Belediyesi, YKS'ye girecek öğrencilerin başvuru ücretini karşılayacak

Menemen Belediyesi lise son sınıf öğrencilerinin, 17-18 Haziran'da yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) başvuru bedelini bu yıl da ödeme kararı aldı.

Belediyeden yapılan açıklama göre, YKS başvuru ücreti desteğinden Menemen ilçesinde ikamet edip eğitim gören lise son sınıf öğrencileri yararlanacak.

Öğrenciler, 23 Mart'a kadar sınava başvuru kayıt formlarıyla Menemen Belediyesine başvuracak. Ödeme yapan öğrenciler de sınav başvuru formlarını göstererek destekten faydalanabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, gençlerin her zaman yanında olduklarını belirterek, öğrencilere başarı diledi.

İZMİR Haberleri

Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu