Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Dumlupınar Şehitliği'ni ziyaret etti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kütahya'nın Dumlupınar ilçesindeki şehitliğe ziyarette bulundu. İnce, şehitliğe karanfil bıraktı.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kütahya'nın Dumlupınar ilçesindeki şehitliğe ziyarette bulundu.

Dumlupınar Şehitliği'ne partililerle gelen İnce, karanfil bırakarak dua etti.

İnce, daha sonra vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Muharrem İnce, ziyarette yaptığı açıklamada, 102 yıl önce kazanılan Büyük Zafer sayesinde özgür bir vatana kavuşulduğunu söyledi.

Milli Mücadele'de şehit düşenlerin tüm yurttaşların üzerinde hakkı olduğunu vurgulayan İnce, şunları kaydetti:

"Onlara minnetlerimizi bildirmek için buradayız. Başta Başkomutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün arkadaşlarına, subaylarına ve erlerine minnetlerimizi, şükranlarımızı bildiriyoruz. Bu ülkede günde 5 vakit ezan okunuyorsa Atatürk'ün, şehitlerimizin sayesindedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e ve tüm şehitlerimize tekrardan şükranlarımı sunuyorum."

Konuşmanın ardından İnce ve beraberindekiler, yürüyerek ilçe merkezine geçti.

GÜNCEL Haberleri

Bornova Siyasetinde Sismik Harekete Geçiş: Başkan Ömer Eşki Dosyasında Gözler Yargıda
GÖKBÖRÜ OCAKLARINDAN BALKANLAR’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: TÜRK MİLLİ BİRLİK HAREKETİ PARTİSİ’NDE STRATEJİK İSTİŞARELER
4 YILDIR DEĞİŞMEYEN GELENEK
AK Partili Kırkpınar, Ankara NATO Liderler Zirvesi'ni değerlendirdi
Bozyaka’da Eğitimde "Direk" Engeli: 32 Derslikli Okul 1 Yıldır GDZ’yi Bekliyor!