Konak Belediyesi Konak Engelli Kedi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesinin maliyetini yarı yarıya getirdi!

Konak Belediyesi, Konak Engelli Kedi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi'nde aldığı hibe desteği ile maliyetini yarı yarıya düşürdü.

Konak Belediyesi’nin Konak Engelli Kedi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi, Türkiye Belediyeler Birliği’nin (TBB) düzenlediği yarışmada 223 proje arasından ilk 12’ye girerek, 500 bin TL hibe almaya hak kazandı. Proje Ege’den seçilen tek proje olurken, Konak Belediyesi’ne ödülü Ankara’da düzenlenen törende TBB ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin verdi. (29 Temmuz 2021-Basın)

Konak Belediyesi "Konak Engelli Kedi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesi"nde çıktığı ihale ile yarı yarıya getirdi. 

29 Aralık 2021'de ihale onaylanırken 25 Ocak 2022'de yüklenici şirket ile ihale sözleşmesi imzalandı. 21 B'den pazarlık usulü çıkılan ihaleyi Bayraklı'dan HATEMİ İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ TEMİZLİK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ kazandı.

İhale no: 2021/916336

HATEMİ İNŞAAT VE İNŞAAT MALZEMELERİ TEMİZLİK GIDA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ

8452 Ada 1 Parselde Bulunan Taşınmaz üzerine Engelli Kedi Evi Yapılması İşi
KONAK BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ 960.000,00 TL

Konak Belediyesi bir şekilde kazandığı 500 bin TL'lik hibe desteği ile Konak Engelli Kedi Evi ve Rehabilitasyon Merkezi Projesini maliyetini yarı yarıya düşürmüş oldu.

İZMİR Haberleri

Bergama’da Su Yönetimi ve Tarımsal Dönüşümü
Alaçatı Ot Festivali, Çeșme ekonomisine yine can suyu olacak: Hedef 750 milyon TL’lik hacim
Karşıyaka Belediyesi’nde çalışanlar güne sporla başlıyor
Gaziemir Belediyesi Boccia Takımı yine zirvede
Buca’da gençliğin buluşma noktası: Üzüm Cafe