Eskişehir’de sokağa çıkma kısıtlamasının uygulandığı saatler arasında otomobille evlere giderek alkol satışı yaptığı tespit edilen ve kovalamaca sonucu yakalanan araç sürücüsüne, 20 bin 150 lira para cezası uygulandı.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yunus timleri, Tepebaşı ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden bir otomobil belirledi. Polisin dur ihtarına uymayıp kaçan araç sürücüsü Ş.B., Ziraat caddesi Karabayır mevkiinde otomobilini bırakıp yaya olarak kaçmak isterken yakalandı. Araçta yapılan aramada 131 adet içki şişesi, alkol servisi yazan magnet ve pos cihazı ele geçirildi.
Sokağa çıkma kısıtlamasında evlere giderek otomobille alkol servisi yaptığı tespit edilen Ş.B.’ye; ehliyetsiz araç kullanmak, trafik güvenliğini tehlike düşürmek, ters yönde ilerlemek ve makas atmak suçlarından trafik ekiplerince idari ceza uygulandı. Ayrıca kaçak içki satışı ve sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle de Ş.B.’ye 20 bin 150 lira para cezası uygulandı.
GÜNCEL Haberleri
Paşa Han Çorba Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı
İnsan En Çok Açamadığı Kapıları Hatırlar
Melamilik Kültürünü Yaşatma Derneği’nden Çağdaş ve Kurumsal Vizyon: "Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz"
GÖKYÜZÜ ONUN DELİ SEVDASIYDI: ŞEHİT PİLOT YÜZBAŞI HAYYAM ALİYEV
BELEDİYELERDE BİLİMSEL YÖNETİM DEVRİMİ: İSRAF BİTECEK, HİZMET HIZLANACAK!