Kiraz: Solcu başkandan sendikal istikrar!

CHP Kiraz ilçe başkanı Yücel Çetinkaya ve Kiraz belediye başkanı Nasuh Coşkun, İzmir'in 30 ilçesi arasında "Solcu" olarak bilinirler ve tanınırlar! Hele ki teorik bir sohbete kalkıştığınız da "vay be adamlar ne solcuymuş be" demekten kendinizi alamazsınız

CHP Kiraz ilçe başkanı Yücel Çetinkaya ve Kiraz belediye başkanı Nasuh Coşkun, İzmir'deki kadar da CHP Genel Merkezi tarafından "Sağlam Solcu" yönleriyle tanınırlar. 
Şöyle ki; Kiraz'a gittiğinizde ağzınızdan "S" harfi çıkmaya gör; anında bu mümtaz kişilikler yanınızda beliriverir!
O zaman buyurun Kiraz belediyesindeki sendikal devrime:  

"Belediye Başkanımız Nasuh Coşkun, HAK-İŞ Konfederasyonu İzmir İl Başkanlığı ve HİZMET-İŞ Sendikası Şube Başkanlığı ile bir araya gelerek Kiraz Belediyesi Personel Ltd. Şti. Toplu İş Sözleşmesi imza töreni gerçekleştirdi.

Belediye Başkanımız Nasuh Coşkun, HAK-İŞ Konfederasyonu İzmir İl Başkanı aynı zamanda HİZMET-İŞ Sendikası İzmir Şube Başkanı Gültekin Şimşek Kiraz’da gerçekleşen Toplu İş Sözleşmesi İmza Töreni’nde işçilerimiz ile konuşma gerçekleştirdiler.

Belediye Başkanımız Nasuh Coşkun konuşmalarında; “İşçilerimizi sendikal haklarına kavuşturmak için bugün Hak-İş ile anlaşma imzaladık. Emekçilerimizin haklarının iyileştirilmesi hususunda atmış olduğumuz bu önemli adımda işçilerimiz de bizimleydi. İşçilerimiz ve belediyemiz adına hayırlı olmasını temenni ediyorum. Anlaşma sürecini yakından takip eden Başkan Yardımcımız Yüksel Demirel ve Şirket müdürümüz Semra Balcı ve Meclis üyelerimize de ayrıca teşekkür ediyorum." şeklinde oldu." 

Not: "Sendikal İstikrar" açıklaması ve fotoğraflar Kiraz belediyesi Facebook sayfasından alınmıştır. 
https://www.facebook.com/kirazbelediye 

İZMİR Haberleri

İzmir'de FETÖ'ye yönelik operasyonda 22 hükümlü ve şüpheli yakalandı
İzmir'de yol verme kavgasında gözaltına alınan kişi tutuklandı
İzmir'de yasa dışı silah ticareti iddiasıyla 3 şüpheli tutuklandı
İzmir Körfezi Bilim Kurulu, körfezde ve karada incelemelerde bulundu
Çocuğu kucağında yürüyen kadını taciz etmişti: Başka bir kadına da tacizde bulunduğu ortaya çıktı