Kahramanmaraş’ta enkazdan 56 ve 62 saat sonra 4 kişi kurtarıldı

Kahramanmaraş’ta enkazdan 56 ve 62 saat sonra 4 kişi kurtarıldı

Kahramanmaraş'ta, Memur - Sen Afyonkarahisar Arama Kurtarma ekibi ile Doğal Afetler Arama Kurtarma (DAK) timi, 3 kişiyi depremden 56 saat sonra, 1 kişiyi de 62 saat sonra enkazdan sağ çıkardı.

Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerin ardından bölgede yıkılan binaların enkazlarında arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Memur-Sen Afyonkarahisar İl Temsilciliğinden alınan bilgiye göre, 11 kişilik arama kurtarma ekibi, Onikişubat ilçesindeki yürütülen arama kurtarma çalışmalarında görevlendirildi.

AFAD koordinasyonundaki ekip, bugün DAK timiyle iki enkazdan 3 kişiyi depremden 56 saat sonra, 1 kişiyi de 62 saat sonra sağ kurtarmayı başardı.

Ayağı kalorifer peteğinin altına sıkışıp kırılan bir kişinin tekbir sesleriyle depremden 56 saat sonra kurtarılma anı cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Depremden 4 kişiyi daha sağ kurtaran ekipler çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNCEL Haberleri

Büyükşehir’den Ferdi Zeyrek Anısına 17 İlçede Lokma Hayrı
CHP GENEL MERKEZİ AYDIN İÇİN DÜĞMEYE BASTI: TABANIN GÖZÜ ARİF KUNUR’DA
CHP’de "Helallik" Depremi: Kazanoğlu’ndan Cemil Tugay İçin İhraç Çağrısı!
AYVALIK’TA 19 MAYIS COŞKUSU
Manisa Gastronomi Panayırı Mesir Festivali Kapsamında Açıldı