İzmir'de terör örgütü PKK/KCK üyelerine destek verdiği suçlamasıyla 5 kişi yakalandı

İzmir'de terör örgütü PKK/KCK üyeleri ile ailelerine destek vererek örgütten kopmaları engellemeye çalıştıkları öne sürülen 5 şüpheli gözaltına alındı.

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı Terör Suçları Soruşturma Bürosu, terör örgütü PKK/KCK adına faaliyetler yürüterek etkisiz hale getirilen örgüt mensupları ile örgüt suçundan cezaevinde bulunan tutuklu ve hükümlülerin ailelerine destek veren, cezaevinden tahliye olan örgüt mensuplarının kopuşlarını engellemeye çalışan şüphelilerle ilgili soruşturma başlattı.

Aralarında Tutuklu ve Hükümlü Aileleriyle Yardımlaşma Derneği ve Avesta Dil Kültür Derneği başkanlarının da olduğu, 5 şüpheli gözaltına alındı, 1 kişinin daha yakalanması için çalışma sürüyor.

İZMİR Haberleri

Büyükşehir’den yeni Körfez hamlesi!
Latmos’ta 'kül' isyanı!
CHP’den İzmir’de basın buluşması!
AK Partili Saygılı, CHP'ye ‘medya’ üzerinden yüklendi: Size rağmen dördüncü kuvvet olmayı başaracak!
İzmir’in suyu borularda kayboluyor: Yüzde 29’luk fatura vatandaşa