İzmir'de taşıdığı poşetteki ekmeğin arasında uyuşturucu bulunan zanlı gözaltına alındı

Zanlının elindeki poşeti inceleyen ekipler, ekmeğin arasına gizlenmiş halde 528 gram metamfetamin ele geçirdi.

İzmir'in Bornova ilçesinde, taşıdığı poşetteki ekmeğin içine uyuşturucu saklayan şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.

İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, İzmir Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde, durumundan şüphelendikleri Doğan A'yı, GBT sorgusu yapmak için durdurdu.

Zanlının elindeki poşeti inceleyen ekipler, ekmeğin arasına gizlenmiş halde 528 gram metamfetamin ele geçirdi.

Şüphelinin, içinde ne olduğunu bilmediği paketi, Konak ilçesi Kuruçay Mahallesi'nde ikamet eden S.Ö'nün, Antalya'ya götürmesi için kendisine verdiğini söylediği öğrenildi.

Gözaltına alınan zanlı, işlemleri için emniyete götürüldü.

Öte yandan şüpheli Doğan A'nın, "uyuşturucu kullanma, kasten yaralama, yankesicilik ve hırsızlık" suçlarından kayıtlarının olduğu kaydedildi.

GÜNCEL Haberleri

CHP'Lİ ARİF KUNUR'DAN MİLLETVEKİLLERİNE SERT TEPKİ
Büyükşehir’den Ferdi Zeyrek Anısına 17 İlçede Lokma Hayrı
CHP GENEL MERKEZİ AYDIN İÇİN DÜĞMEYE BASTI: TABANIN GÖZÜ ARİF KUNUR’DA
CHP’de "Helallik" Depremi: Kazanoğlu’ndan Cemil Tugay İçin İhraç Çağrısı!
AYVALIK’TA 19 MAYIS COŞKUSU