İzmir’in Bergama ilçesinde, motosikletinin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, taklalar atarak metrelerce sürüklendi. Hastaneye kaldırılan talihsiz adam, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Kaza, dün akşam saatlerinde Fatih Mahallesi Güler Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre, 35 VLG 23 plakalı motosikletiyle sokakta ilerlemekte olan Erol Çam (47), yağmur suyu kanalına süratli girmesi sonucu direksiyon hakimiyetini kaybetti. Savrulan motosikletten düşen ve taklalar atarak metrelerce sürüklenen Çam, ağır yaralandı. İhbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansla Bergama Mithat Necla Öztüre Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Çam, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kazayla ilgili polis ekiplerince geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
İZMİR Haberleri
Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu