İzmir'de silahlı kavgada 2 kişiyi yaralayan zanlı tutuklandı

İzmir'in Çiğli ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulanslarla İzmir Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

İzmir'in Çiğli ilçesinde çıkan silahlı kavgada 2 kişiyi yaraladığı iddiasıyla gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Anadolu Caddesi'ndeki bir iş yerinin önünde 5 Mart'ta, A.K. (45) ve E.S.K'yi (20), silahla yaralayıp kaçan A.Ö. (23), polis ekiplerince Karşıyaka ilçesinde yakalandı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.

Olay

Anadolu Caddesi'ndeki bir iş yerinin önünde 5 Mart Salı günü A.Ö. tartıştığı A.K. ve E.S.K'yi silahla yaralayıp kaçmış, bacaklarından yaralandığı belirlenen iki kişi, İzmir Bakırçay Üniversitesi Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı.

İZMİR Haberleri

İzmir'de 30 Ağustos gururu
Konaklı çocuklar ve kadınlar denizle buluşmaya devam ediyor
Karabağlar 30 Ağustos'ta Türk bayraklarıyla donatıldı
Dünya Yenihayat Akdeniz Oyunları’ndan iki madalyayla döndü
“Edebiyat İyileştirir” yarışmasının kazananları belli oldu