İzmir'de şehit ailesinin evine giren hırsızlık şüphelileri yakalandı

İzmir'de şehit ailesinin evine giren hırsızlık şüphelileri yakalandı

İzmir'in Tire ilçesinde şehit Astsubay Kıdemli Başçavuş Erdal Canbulat'ın ailesinin yaşadığı ev ile başka bir eve hırsızlık için giren 3 şüpheli yakalandı.

Tire İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık şüphelilerinin bulunduğu otomobili durdurarak arama yaptı.

Çok sayıda ziynet eşyası ile bin lira ele geçirilen otomobildeki A.G, Y.B. ve E.U gözaltına alındı.

Şüphelilerin Siirt'in Pervari ilçesi Belenoluk Jandarma Karakol Komutanlığına teröristlerce gerçekleştirilen saldırıda şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Erdal Canbulat'ın ailesinin yaşadığı ev ile avukat Gökberk Tetik'in evinden hırsızlık yaptığı belirlendi.

Ekipler, çalınan eşyaları ev sahiplerine teslim etti.

Emniyetteki işlemleri süren 3 şüphelinin, Muğla ve Aydın'da da çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi.

İZMİR Haberleri

Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu