İzmir'de otomobilin çarptığı yaralı çakal, tedavi altına alındı

İzmir'de otomobilin çarptığı yaralı çakal, tedavi altına alındı

İzmir'de, otomobilin çarpması sonucu bacağında kırık, diz kapağında çıkık oluşan çakal, tedavi altına alındı.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Bornova ilçesinde bir otomobilin çarpması sonucu yaralanan çakal, İzmir Doğal Yaşam Parkı'na götürüldü.

Yapılan inceleme sonucu bacağında kırık, diz kapağında çıkık tespit edilen çakal, Büyükşehir Belediyesi Veteriner İşleri Şube Müdürü Umut Polat, İzmir Doğal Yaşam Parkı'nda görevli veteriner hekimler Vasfiye Erdem ve Yonca Özgen tarafından ameliyat edildi.

Ameliyat sonrası revire alınan çakalın, sağlığına tamamen kavuşmasının ardından doğaya bırakılacağı bildirildi.

DOĞA-ÇEVRE Haberleri

Meteoroloji'den 'Gökyüzünden boşalırcasına yağmur yağacak' uyarısı: Sessiz sessiz yaklaşıyor, 'Yağmur değil, afet var'
Ülkeler tek tek açıklandı, Türkiye’nin en kirli ve en temiz havalı şehirleri belli oldu: Buralarda nefes almak tehlikeli
Meteoroloji'den kritik alarm: Saat vererek uyardı, İstanbul dahil pek çok şehir sağanak yağışa teslim olacak
Meteoroloji’den kritik uyarı: Sıcaklıklar 20 dereceyi aşıyor ancak bu bölgelerde kar ve yağmur bekleniyor
Yüksekova'da göç etmeyen leylekler karlı arazide görüntülendi