İzmir'de motokuryeler öldürülen meslektaşları için konvoy yaptı

İzmir'de motokuryeler, görevi sırasında öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman ve Samet Özgül'ün için bir araya geldi. Fahrettin Altay Meydanı'nda toplanan çok sayıda motokurye, konvoyla Alsancak Cumhuriyet Meydanı'na kadar geldi.

İzmir'de motokuryeler, görevi sırasında öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman ve Samet Özgül'ün için bir araya geldi.

Çok sayıda motokurye, Balıkesir'de sipariş götürdüğü sokakta bıçaklı saldırı sonucu yaşamını yitiren 20 yaşındaki Akman ve Ankara'da trafikte tartıştığı kişilerce bıçaklanarak öldürülen motokurye Özgül için Fahrettin Altay Meydanı'nda toplandı.

Motokuryeler, konvoyla Alsancak Cumhuriyet Meydanı'na kadar geldi.

Grup adına açıklama yapan motokurye Taner Bişiren, motokuryelerin öldürülmesine ilişkin hukuki sürecin devam ettiğini belirterek, mahkeme öncesi motokurye ölümlerine dikkati çekmek için bir araya geldiklerini belirterek, eyleme destek veren meslektaşlarına teşekkür etti.

Karabük'te trafik kazasında hayatını kaybeden motokurye Tevfik Arayıcı'nın annesi Bahar Biçiren de adaletin yerini bulmasını istediğini ifade etti.

İZMİR Haberleri

Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu