İzmir’in Ödemiş ilçesinde, bir mandıraya ait malzemeleri kamyonete yüklemeye çalışan hırsızlar kaçmak isterken suçüstü yakalandı.
İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Ödemiş ilçesi Çaylı Mahallesi Koşuyolu mevkiinde, F.K. isimli şahsa ait mandıra çevresinde şüpheli bir aracın hırsızlık yapabileceğine dair bilgi aldı.
Ödemiş İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri hemen harekete geçti. Bölgeye ulaşan ekipler, 4 hırsızı mandıraya ait malzemeleri kamyonete yüklerken suçüstü yaptı. Kaçmaya çalışan M.Ö., H.İ.İ, D.T. ve K.K. isimli şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı. Hırsızlık suçundan işlem başlatılan şüpheliler, daha sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden K.K., tutuklanarak cezaevine konulurken, diğer kişiler adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
İZMİR Haberleri
Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu