İzmir'de kaybolan Down sendromlu kişiyi arama çalışmaları sürüyor

İzmir'in Karaburun ilçesinde ailesinin kayıp ihbarı yaptığı Down sendromlu kişi için arama kurtarma çalışması başlatıldı.

İzmir'in Karaburun ilçesinde ailesi tarafından kayıp başvurusunda bulunulan 30 yaşındaki Down sendromlu Durukan Hamamcı'yı arama çalışmalarına devam ediliyor.

Alınan bilgiye göre, çalışmaların ikinci gününde ekipler, Kösedere Mahallesi çevresindeki ormanlık alanda faaliyetlerini yoğunlaştırdı.

Arama çalışmalarında dron ve iz sürme köpekleri ile termal kameralar da kullanılıyor. Çalışmalara AFAD da destek veriyor.

İlçeye bağlı Kösedere Mahallesi'nde yaşayan Durukan Hamamcı için dün ailesi kayıp başvurusunda bulunmuştu. Jandarma ve AFAD ekiplerinin katılımıyla bölgede arama çalışmaları başlatılmıştı.

İZMİR Haberleri

CHP'li başkanın 'villa oyunu'! Mağdur doktorlar isyan etti: 12 gün sonra sit alanı ilan edildi
UKOME bu sefer ana gündem maddesi Plaka Artışı için toplandı 
CHP'li belediyelerden satış yarışı: Cemil Tugay talimat verdi! 200 taşınmaz...
İzBB'nin en teknolojik şirketi: İZSU...
İZBETON rekora koşuyor! İzmir'in yollarına 120 günde 1.7 milyarlık asfalt serecek...