İzmir'de bir kişiyi darbeden 3 kişi gözaltına alındı

İzmir'de bir kişiyi darbeden 3 kişi gözaltına alındı

İzmir Valisi Süleyman Elban, sosyal medya platformlarında bir kişinin darbedildiği görüntülerinin paylaşılması üzerine başlatılan incelmede 3 şüphelinin gözaltına alındığını bildirdi.

Vali Elban, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, sosyal medya platformlarında dün Bornova ilçesi Kazım Dirik Mahallesi'nde 3 kişinin bir kişiyi darbettiği görüntülerinin yayınlandığını belirtti.

Olayın aydınlatılması için İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekiplerinin çalışma başlattığını belirten Vali Elban, şu şunları kaydetti:

"Kamera görüntülerinin incelenmesinin ardından şüpheliler G.Ç. (20), E.E. (19) ve F.B. (21) adreslerinde gözaltına alınmıştır. Darp olayı ve olayda zarar gören araç sahibinin şikayetiyle ilgili olarak şahıslara, 'kasten yaralama', 'mala zarar verme' suçlarından işlem başlatılmıştır. Kentimizde huzur ve güvenliğin bozulmaması için ilgili tüm birimlerimiz gerekli hassasiyetle görevinin başındadır."

İZMİR Haberleri

Bayraklı’da 3 Bin Öğrenciye Kırtasiye Desteği
Torbalı’nın kurtuluşunun 104. yılına özel satranç turnuvası
Konak Belediyesi’nden ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta ve kırtasiye desteği
Vahşi sulamanın yerini ultrasonik sayaçlı sistem alıyor
5 bin yıllık Liman Tepe’de yeni keşif: Taş kanallarla suyu yönetmişler