İzmir'de 82 düzensiz göçmen kurtarıldı, 160 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 82 düzensiz göçmen kurtarıldı, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 160 düzensiz göçmen yakalandı.

İzmir açıklarında, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 82 düzensiz göçmen kurtarıldı, yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 160 düzensiz göçmen yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Foça ve Seferihisar ilçeleri açıklarında lastik bot ve can sallarında bir grup düzensiz göçmen olduğu bilgisi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri görevlendirildi.

Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen toplam 82 düzensiz göçmen karaya çıkarıldı.

Ekipler ayrıca Dikili, Çeşme ve Menderes ilçeleri açıklarında ise lastik botlarla, yurt dışına çıkmaya çalışan toplam 160 düzensiz göçmeni yakaladı.

Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

İZMİR Haberleri

CHP’li Güç’ten sel eleştirilerine yanıt: İklim krizinden siyaset üretiyorlar!
Büyükşehir'den taşkın değerlendirmesi: Altyapı yetersiz değil!
Soyer’den gözaltılar için açıklama: Hiçbirinizin kılına zarar verecek bir şey yapmadım!
Tarih verildi... Bir ilçe diken üstünde!
İşçilerden sonra memurlar iş bırakacak... Buca'da yeni ödeme krizi!