İzmir ile İstanbul büyükşehir belediyeleri arasında işbirliği protokolü imzalandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında ortak teknoloji projeleri üretilmesi amacıyla protokol imzalandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında ortak teknoloji projeleri üretilmesi amacıyla protokol imzalandı.

93. İzmir Enternasyonal Fuarı içindeki İnovasyon ve Teknoloji Standı'nda düzenlenen törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu katıldı.

İstanbul Bilişim ve Akıllı Kent Teknolojileri ile İzmir İnovasyon ve Teknoloji şirketleri arasında ortak teknoloji projeleri üretilmesini hedeflediklerini belirten Ekrem İmamoğlu, iki kent arasında çok etkili bir dönemi var etmek için gayret göstereceklerini söyledi.

Cemil Tugay da işbirliğinin Türkiye için potansiyel olacağını, gelecek yıllarda bu protokolün sonuçlarını paylaşacaklarını bildirdi.

Konuşmaların ardından işbirliği protokolü imzalandı.

İZMİR Haberleri

Tugay’dan sendikaya rest: Grev olursa gereğini yaparım!
Narlıdere Belediye Başkanı Erman Uzun dünya evine girdi: CHP Lideri Özel de katıldı
Tutuklu Buğra Gökce için İzmir'de dayanışma imzası!
CHP asgari ücret için sokağa indi... 'İzmir 10 verip 1 alamıyor!'
CHP'li Güç'ten üniversite çalıştayında erken seçim mesajları: Yerel yönetimleri staj gibi görüyoruz!