İzmir Bergama'da Kayropraktik tedavi! 

İzmir Bergama'da Kayropraktik tedavi! 

Son yıllarda fazlaca revaçta olan kayropraktik tedavisi, manuel terapi, el ile yapılan tedavidir. Sürekli gelişen ve değişen tıbbi uygulamalar ile birlikte ortaya çıkan bu yöntem, sağlık problemlerinin çözümünde oldukça etkili bir yöntem olarak tercih edilmektedir.

Kayropraktik Tedavi Nedir?
Günümüzde sık rastlanan kas ve iskelet sistemine dayalı sorunlarda mevcuttaki tıbbi tedavi yöntemlerinin yetersiz kaldığı durumlarda tercih edilen, manevralarla, el ile yapılan tedavi yöntemidir. Vücudun farklı bölgelerinde ortaya çıkmış olan ağrıların giderilmesi ve çözümünde oldukça etkilidir. Kayropraktik tedavisi, fiziksel tedavi uygulaması olan Manuel Terapi’den faydalanılarak gerçekleştirilir. Amaç, vücuttaki dokuların uygun olabilecek pozisyonlara getirilmesinin sağlanması, vücudun cerrahi bir müdahale olmadan kendi kendine iyileşmesine olanak sağlayan tedavi yöntemidir.

Kimlere Uygulanır?
Manuel terapi ve Kayropraktik tedavisi, özellikle sırt ve bel ağrılarına yönelik şikayetleri olan kişiler tarafından tercih edilse de, eklem ağrılarına bağlı rahatsızlıklarda, boyun ve omuz bölgesindeki hassasiyet ve ağrılarda, kol ve bacaklara yansıyabilecek problemlerde, omurgada tanımlanmış problemlerde, hareket bozukluklarında, kas ağrılarında, fıtık problemi yaşayanlara uygulanabilmektedir.

İzmir’de Manuel Terapi Kayropraktik Tedavisi için tercih edebileceğiniz fizyoterapistlerden biri olarak öne çıkan Fzt. Necdet Döner, bel ve boyun fıtığı tedavisi, Fibromiyalji, bel boyun sırt ağrıları tedavisi, eklem ve kas ağrıları için kusursuz Manuel Terapi Kayropraktik tedavisi sunuyor.

Manuel Terapi ve Kayropraktik Tedavisi ile ilgili daha fazla bilgi için Fzt. Necdet Döner ile sosyal medya hesapları üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Tahsin Tuna/Bergama

SAĞLIK Haberleri

Türkiye'nin "aşı üretim üssü" için çalışmalar hızla sürüyor
Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı sonuçları açıklandı
Kaspersky'den sosyal medyada stresi azaltmaya yönelik ipuçları
"Kalp hastalıklarının gençlerde görülme sıklığı arttı" uyarısı
İzmir'de beyin ölümü gerçekleşen 36 hastadan 11'inin organları bağışlandı