İZMİR ADLEYESİ ÖNÜNDE KAVGA

İZMİR ADLEYESİ ÖNÜNDE KAVGA

İzmir adliyesinde olaylar durulmuyor.
Dün İzmir adliyesi önü yine karıştı. Asliye ceza mahkemesinden çıkan kalabalık iki grup adliye C kapısı önünde yumruklaşmaya başladı.

Bu sırada kavgacıların içerisinden boksör olan bir şahıs olaya müdahale eden polis memurlarından birinin belinden silahı almaya çalışırken oradaki kadın polis bu kişinin bileğine yapışıyor. Bu sırada "silah var" denilince herkes kaçışmaya başlıyor.
Olay sırasında tesadüfen karşı tarafta kafede olan eski istihbarat ajanı Hüseyin Sarıçiçek, kadın polisin müdahalede yalnız olduğunu görünce şahsı etkisiz hale getirerek yere indiriyor.
Edinilen bilgilere göre; şu anda polis ve özel güvenlik çalışanları adliyede nerede hata yapıldığının üzerinde çalışıyor.

İZMİR Haberleri

Büyükşehir’den yeni Körfez hamlesi!
Latmos’ta 'kül' isyanı!
CHP’den İzmir’de basın buluşması!
AK Partili Saygılı, CHP'ye ‘medya’ üzerinden yüklendi: Size rağmen dördüncü kuvvet olmayı başaracak!
İzmir’in suyu borularda kayboluyor: Yüzde 29’luk fatura vatandaşa