İzmir açıklarında geri itilen 24 düzensiz göçmen kurtarıldı, 41 göçmen yakalandı

İzmir'in Karaburun ve Seferihisar ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 24 düzensiz göçmen kurtarıldı, Dikili açıklarında 41 göçmen yakalandı.

İzmir'in Karaburun ve Seferihisar ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 24 düzensiz göçmen kurtarıldı, Dikili açıklarında 41 göçmen yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Karaburun ve Seferihisar ilçesi açıklarında lastik botlarda bir grup düzensiz göçmenin bulunduğu bilgisi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik botları sevk edildi.

Ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına itilen 24 düzensiz göçmeni karaya çıkardı.

Dikili açıklarında da Sahil Güvenlik mobil radarınca tespit edilen ve görevlendirilen Sahil Güvenlik Gemisi tarafından durdurulan hareketli lastik bottaki 41 düzensiz göçmen yakalandı.

Düzensiz göçmenler işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

İZMİR Haberleri

CHP'li başkanın 'villa oyunu'! Mağdur doktorlar isyan etti: 12 gün sonra sit alanı ilan edildi
UKOME bu sefer ana gündem maddesi Plaka Artışı için toplandı 
CHP'li belediyelerden satış yarışı: Cemil Tugay talimat verdi! 200 taşınmaz...
İzBB'nin en teknolojik şirketi: İZSU...
İZBETON rekora koşuyor! İzmir'in yollarına 120 günde 1.7 milyarlık asfalt serecek...