İzmir açıklarında 35 düzensiz göçmen kurtarıldı, 107 göçmen yakalandı

İzmir'in Seferihisar, Urla, Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında 18'i çocuk 107 düzensiz göçmen yakalandı, 10'u çocuk 35 göçmen kurtarıldı.

İzmir'in Seferihisar, Urla, Karaburun ve Çeşme ilçeleri açıklarında 18'i çocuk 107 düzensiz göçmen yakalandı, 10'u çocuk 35 göçmen kurtarıldı.

Sahil Güvenlik Komutanlığının internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Seferihisar, Urla ve Çeşme açıklarında lastik botlarda bir grup düzensiz göçmen bulunduğu bilgisi üzerine bölgeye sahil güvenlik botu yönlendirildi.

Ekiplerce durdurulan lastik botlardaki 18'i çocuk 107 düzensiz göçmen yakalandı.

Karaburun açıklarında da can salında göçmenler olduğu bilgisi üzerine bölgeye sahil güvenlik botu yönlendirildi.

Ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen can salındaki 10'u çocuk 35 düzensiz göçmeni kurtardı.

Düzensiz göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

İZMİR Haberleri

Beton söküldü, umut filizlendi
“Buradayız, eşitiz, birlikteyiz” temasıyla düzenlenen program; söyleşiler, sergiler, müzikli etkinlikler, tiyatro gösterimi ve
Kıyıdaki sessiz tehlikeye dijital kalkan İzmir’de yeraltı suları anlık izlenecek
Büyükşehir’in iftar sofrası bu kez Foça’da kuruldu “Hiç kimsenin kendini yalnız hissetmediği bir yaşamı var etmek istiyoruz”
APİKAM’dan Cumhuriyet’in ilk yıllarına uzanan ramazan yolculuğu