İzmir açıklarında 180 düzensiz göçmen kurtarıldı, 37 düzensiz göçmen yakalandı

İzmir'in Urla, Seferihisar, Menderes, Karaburun, Dikili ve Foça ilçeleri açıklarında 180 düzensiz göçmen kurtarıldı, 37 düzensiz göçmen yakalandı.

İzmir'in Urla, Seferihisar, Menderes, Karaburun, Dikili ve Foça ilçeleri açıklarında 180 düzensiz göçmen kurtarıldı, 37 düzensiz göçmen yakalandı.

Sahil Güvenlik Komutanlığı internet sitesinde yer alan açıklamada, Urla, Seferihisar, Menderes, Karaburun ve Foça ilçeleri açıklarında, can salı ve lastik botlar içerisinde bir grup düzensiz göçmenin olduğu bilgisi üzerine bölgeye Sahil Güvenlik botları sevk edildi.

Ekipler, Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen 180 düzensiz göçmeni kurtardı.

Öte yandan Foça ve Dikili ilçeleri açıklarında görevli Sahil Güvenlik Mobil Radarı tarafından tespit edilerek durdurulan lastik botlar içerisindeki 37 düzensiz göçmen de yakalandı.

Düzensiz göçmenler işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne gönderildi.

İZMİR Haberleri

'Halka atılmış bir kazık' dedi ve ekledi: İZBAN ray bedeli mahkemelik
Tugay’dan Bakan Tekin’e tepki: İzmir'e gelmeden nereden bilsin?
Günay’dan Acar’a yanıt: Seni o koltuktan alacağız!
İşçiler çağırdı, sendika gelmedi... Belediye önünde TİS krizi!
Paraşüt Kulesi’nin 5 yıllık yalnızlığı… THK’dan açıklama: Seferberlik başlatabiliriz!