İYİ Parti İzBB başkan adayı Özlale, beceriksiz reklamcının kurbanı mı oldu?

İYİ Parti İzBB adayı Ümit Özlale'nin Basmane'de duvara asılı bir portre afişini görenler "hangi partiden" "bağımsız aday mı" diyor?

İYİ Parti İzBB adayı Ümit Özlale, acemi reklamcının kurbanı mı oldu?
Özlale'nin Basmane'de bir duvara asılan dev portre pankartını gören vatandaşlar, birbirlerine "Özlale, hangi partiden aday" dedikleri bildirildi!

Kaldırımdan görüş mesafesinde sadece Özlale'nin portresi ile "Bu kez İzmir kazanacak" sloganının göründüğü pankartta "İYİ Parti" logosunun görünmüyor oluşu; aynı zamanda "Özlale bağımsız aday olarak mı seçimlere girecek?" sorusunu akıllara düşürdüğü belirtildi! 

Edinilen bilgilere göre; İYİ Parti İzBB adayı Ümit Özlale, ölçü almayı beceremeyen bir reklamcının kurbanı olmuş görünüyor!
Ayrıca, reklamcının duvar ölçülerini yanlış aldığı, pankart için duvar ölçülerinde "en"de başarılı, "boy"da sınıfta kaldığı ortaya çıkmış oldu!
Basmane kaynakları, pankartın boydan büyük yapıldığı için İYİ Parti logosunun karşıdan görünmesinin mümkün olmadığı, logonun Özlale'nin portre resminin sol alt tarafında kaldığı, reklamcının da duvar ölçülerini göz kararı aldığını öne sürdüler!

Görüş mesafesinden İzBB adayı Özlale'nin duvara asılan portre reklam afişi: 

İZMİR Haberleri

CHP'li başkanın 'villa oyunu'! Mağdur doktorlar isyan etti: 12 gün sonra sit alanı ilan edildi
UKOME bu sefer ana gündem maddesi Plaka Artışı için toplandı 
CHP'li belediyelerden satış yarışı: Cemil Tugay talimat verdi! 200 taşınmaz...
İzBB'nin en teknolojik şirketi: İZSU...
İZBETON rekora koşuyor! İzmir'in yollarına 120 günde 1.7 milyarlık asfalt serecek...