İYİ Parti İzBB başkan adayı Özlale, beceriksiz reklamcının kurbanı mı oldu?

İYİ Parti İzBB adayı Ümit Özlale'nin Basmane'de duvara asılı bir portre afişini görenler "hangi partiden" "bağımsız aday mı" diyor?

İYİ Parti İzBB adayı Ümit Özlale, acemi reklamcının kurbanı mı oldu?
Özlale'nin Basmane'de bir duvara asılan dev portre pankartını gören vatandaşlar, birbirlerine "Özlale, hangi partiden aday" dedikleri bildirildi!

Kaldırımdan görüş mesafesinde sadece Özlale'nin portresi ile "Bu kez İzmir kazanacak" sloganının göründüğü pankartta "İYİ Parti" logosunun görünmüyor oluşu; aynı zamanda "Özlale bağımsız aday olarak mı seçimlere girecek?" sorusunu akıllara düşürdüğü belirtildi! 

Edinilen bilgilere göre; İYİ Parti İzBB adayı Ümit Özlale, ölçü almayı beceremeyen bir reklamcının kurbanı olmuş görünüyor!
Ayrıca, reklamcının duvar ölçülerini yanlış aldığı, pankart için duvar ölçülerinde "en"de başarılı, "boy"da sınıfta kaldığı ortaya çıkmış oldu!
Basmane kaynakları, pankartın boydan büyük yapıldığı için İYİ Parti logosunun karşıdan görünmesinin mümkün olmadığı, logonun Özlale'nin portre resminin sol alt tarafında kaldığı, reklamcının da duvar ölçülerini göz kararı aldığını öne sürdüler!

Görüş mesafesinden İzBB adayı Özlale'nin duvara asılan portre reklam afişi: 

İZMİR Haberleri

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tugay'dan körfezdeki kirliliğe ilişkin açıklama
İzmir'de kontrolden çıkan otomobilin kahvehaneye girdiği kazada 3 kişi yaralandı
İzmir'de eşi tarafından bıçakla yaralanan kadın 28 gün sonra yaşamını yitirdi
Mayor Soyer, Seferihisar ve İzmir'de 15 yıl belediye başkanlığı mı yoksa emlak danışmanlığı mı yaptı?
Avukat Ülük: "Soyer'ler karı-koca Ağır Cezada yargılanacaklar!"