İstanbul merkezli 7 ildeki FETÖ operasyonda 9 şüpheli yakalandı

İstanbul merkezli 7 ilde FETÖ'ye yönelik operasyonda 9 şüpheli gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ'nün faaliyetlerinin tespit edilmesine yönelik çalışma yaptı.

Ekipler, söz konusu silahlı terör örgütü içerisinde faaliyet yürüten mahrem sorumluların, özel hatlar kullanarak iletişime geçtikleri farklı üniversitelerin hukuk fakültelerinden mezun olan örgüte yakın şahısları, gizlilik kurallarına riayet edilerek sözde ders çalışma evlerine yerleştirildiklerini belirledi.

Harekete geçen ekipler, farklı soruşturmalar kapsamında da haklarında yakalama kararı bulunan bu şüphelilerin yakalanmasına yönelik İstanbul merkezli Bingöl, İzmir, Ankara, Kayseri, Bursa ve Bilecik'te eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda gözaltına alınan 9 şüpheli, emniyet müdürlüğüne götürüldü.

GÜNCEL Haberleri

Bornova Siyasetinde Sismik Harekete Geçiş: Başkan Ömer Eşki Dosyasında Gözler Yargıda
GÖKBÖRÜ OCAKLARINDAN BALKANLAR’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: TÜRK MİLLİ BİRLİK HAREKETİ PARTİSİ’NDE STRATEJİK İSTİŞARELER
4 YILDIR DEĞİŞMEYEN GELENEK
AK Partili Kırkpınar, Ankara NATO Liderler Zirvesi'ni değerlendirdi
Bozyaka’da Eğitimde "Direk" Engeli: 32 Derslikli Okul 1 Yıldır GDZ’yi Bekliyor!