Isınmak için aracına koyduğu köz kovası sonu oldu

Yanan aracın içerisinde feci şekilde can verdi

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir kişi, içerisine köz kovası koyduğu aracının alev alması neticesinde feci şekilde can verdi.
Alınan bilgiye göre, Esentepe Mahallesi'nde yol kenarında park halindeki otomobilden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar sağlık, itfaiye ve jandarma ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürürken, araçta bir kişinin yanarak can verdiği tespit edildi.
Yapılan incelemelerde sürücü koltuğunda köz kovası bulunduğu, yan koltuktaki cesedin ise 50 yaşındaki Sebahattin Bıçakçı'ya ait olduğu belirlendi. Yangının, Bölgede bir barakada tek başına yaşadığı belirtilen Bıçakçı'nın ısınmak için yaktığı köz kovasından çıktığı değerlendirilirken, konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

GÜNCEL Haberleri

Paşa Han Çorba Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı
İnsan En Çok Açamadığı Kapıları Hatırlar
Melamilik Kültürünü Yaşatma Derneği’nden Çağdaş ve Kurumsal Vizyon: "Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz"
GÖKYÜZÜ ONUN DELİ SEVDASIYDI: ŞEHİT PİLOT YÜZBAŞI HAYYAM ALİYEV
BELEDİYELERDE BİLİMSEL YÖNETİM DEVRİMİ: İSRAF BİTECEK, HİZMET HIZLANACAK!