İETT otobüslerinin bakımını KM'si 45 TL'den yapan Remzi Baka, Adana BŞB ihalesinde 15 TL teklif vermesine karşın sözleşme imzalayamadı!

Telegram Haber'in günler öncesinden yazarak ortaya çıkardığı Remzi Baka gerçekleri, Adana BŞB'nin otobüs bakım-onarım ihalesi ile adeta tescillendi. Baka, ihale sözleşmesine imza koymadı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi BİT'i İETT'de tarihi ihale rekorlarına Ulaşım A.Ş. şirketi ile imza atan Remzi Baka, Adana BŞB'nin çıktığı otobüs bakım-onarım ihalesini kazanmış olmasına karşın; SSK borcu yüzünden imza atamadığı; Adana BŞB'nin ihalesinde verdiği teklifle 2. sırada yer alan şirkete davetiye çıkarmasıyla belgelenmiş oldu! 

Telegram Haber, yıllardır haber ve yazı dizileri ile Remzi Baka'nın İBB'deki ihale başarılarını belgeli gündeme getiren yayın organı olmuştu... 

Telegram Haber, 13 Ekim 2024 tarihli;


Remzi Baka, Adana Büyükşehir Belediyesinde kazandığı ihalede köşeye sıkıştı! SSK borcu çıktı… Remzi Baka, Adana Büyükşehir Belediyesinde kazandığı ihalede köşeye sıkıştı! SSK borcu çıktı… başlıklı manşet haberinde; Remzi Baka'nın Ulaşım A.Ş. şirketi ile Adana BŞB'de kazandığı otobüs bakım-onarım ihale sözleşmesine imza atamadığını duyurmuş, Adana BŞB'nin de sözleşme imzalamak için yasal ihale süresinin beklediğini işaret etmişti... 
Telegram Haber, Adana kaynaklarından edindiği bilgilere göre; Remzi Baka, Adana BŞB'de kazandığı bu ihalenin sözleşmesine imza atamamış! 
Adana BŞB'de ihalede 2. geçerli teklifi sunan katılımcı şirketle ihale sözleşmesini imzalanmak için davetiye çıkardığı bildirildi!
Peki, Remzi Baka, İstanbul'da İETT otobüslerinin KM başına bakım ve onarımını 45 TL'den yaparken; neden Adana BŞB ihale dosyasında KM başına 15 TL gibi bir teklifte bulunmuştu?
Üstüne üstlük; Adana BŞB otobüslerinin yaş ortalaması da İETT'dekilerden en az 10 yaş daha yaşlı iken, Remzi Baka hangi amaçla İstanbul'da yaptığı işten 3 kat daha düşük bir teklifle Adana BŞB ihalesine katılmıştı? 
Sonuç olarak; günler öncesinde hazırladığımız Remzi Baka haberlerimiz de bir şekilde Adana'dan gelen bu son dakika bilgisi ile tescillenmiş oldu!
Bizi izlemeye devam ediniz... 
 

GÜNCEL Haberleri

"Yenidoğan çetesi" soruşturmasının 18 aylık kronolojisi
Rize'de heyelan riski nedeniyle 13 ev tahliye edildi
Mersin'de ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor
Şehit eşi, FETÖ elebaşı Gülen'in ölümünü yaş pastayla kutladı
Osmaniye'de çıkan orman yangını söndürüldü