İduğ, CHP Bornova kongresinin "Abisi" MV Polat'ın söylediklerini Kılıçdaroğlu'na anlattı ve yanıtını alıp geldi: "Görelim!"

CHP'li Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ, ilçe kongresinde yaşanılanları bir bir Kılıçdaroğlu'na anlattı!

CHP'li Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un Bornova ilçe kongresinin ardından yaşanılanları CHP Genel Merkezine gidip, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na esiresinden ipliğine anlattığı bildirildi!

Kaynaklar, Başkan İduğ'un CHP Bornova ilçe kongresinde İzmir MV Mahir Polat'ın (Bornova Belediye Başkanlığı adaylığı) "indirme" ve "bindirme" içeren konularda Başkan İduğ'u işaret ederek yaptığı konuşmanın detaylarını, Kılıçdaroğlu'na tek tek anlatarak bilgilendirdiğini belirttiler!

Görüşmede, Kılıçdaroğlu'nun İduğ'un anlattıkları karşısında "el mi yaman bey mi yaman" cinsinden bir tutum sergileyerek, adeta MV Polat'a "GÖRELİM" şeklinde bir kelime kullanarak mesaj gönderdiği, kaynaklarca öne sürüldü!

Öte yandan Kılıçdaroğlu'nun bu yaklaşımın ardından Başkan İduğ'un Ankara'dan İzmir'e mutlu ve morali düzgün bir şekilde döndüğü aktarıldı!

İZMİR Haberleri

İzmir'deki turizm zirvesinde hedef bakanlık: "Nemalanmayacakları hiçbir şeye okey demiyorlar"
Tugay’dan kurultay değerlendirmesi: Didişmeye taraf değilim!
Halef-Selef arasında ‘borç’ tartışması: Zaman içinde olgunlaşacak!
Buca'da yeni mahalle talebine ret!
"Yamanlar ve Naldöken" çöp tesisi için itirazlara Tugay'dan yanıt: 'Başkanların görüşü mutlaka alınacak!'