Haluk Levent'ten EYT'lilere çağrı: 'İlk aylığımızdan 1 öğrenci okutacağız' demiştiniz

Haluk Levent'ten EYT'lilere çağrı: 'İlk aylığımızdan 1 öğrenci okutacağız' demiştiniz

AHBAP Derneği'ndeki çalışmalarıyla da adından söz ettiren Haluk Levent, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla EYT'lilere verdikleri sözü hatırlattı. Levent, "'İlk aylığımızdan 1 öğrenci okutacağız' demiştiniz" ifadelerini kullandı.

EYT zirvesi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamalarda bulundu. Erdoğan, EYT'de herhangi bir yaş sınırı uygulanmayacağını açıkladı. Yapılan açıklama ardından iki milyon 250 bin kişi emeklilik hakkı kazanırken, şarkıcı Haluk Levent'ten konuya ilişkin bir paylaşım geldi.

'Bir öğrenci okutacağız' demiştiniz'
Ünlü şarkıcı, Twitter hesabından EYT'lilere seslendi. Levent, paylaşımında "EYT'li dostlar! Ankara'da size desteğe gelmiştim. Ne demiştiniz? “İlk aylığımızdan 1 öğrenci okutacağız” O gün bugün işte. Ahbap Derneği'ne öğrenci bursları için bağışlarınızı bekliyoruz" mesajını yazdı.

GÜNCEL Haberleri

Erdoğan: El değiştiren belediyelerde sorunlar kronikleşti
Özel yeniden Genel Başkan!
Soma’da Su Kaynakları Arttırılıyor
Başkan Dutlulu, Spilkent’te İncelemelerde Bulundu
CHP'li Güç'ten iktidara yaylım ateşi: İzmir'in kaderi AK Parti'nin keyfine bırakılamaz!