Gezi Parkı davası: Osman Kavala karar duruşmasına SEGBİS bağlantısı ile katılıyor

Gezi Parkı davası: Osman Kavala karar duruşmasına SEGBİS bağlantısı ile katılıyor

İş insanı Osman Kavala'nın tek tutuklu sanık olduğu ve toplam 17 kişinin yargılandığı Gezi Parkı davasında bugün karar duruşması yapılıyor. Silivri Cezaevi'nde tutulan Kavala, duruşmaya Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) bağlantısı ile katılıyor.

Duruşma süresinde SEGBİS sistemindeki sorun nedeniyle Kavala'nın görüntüsünün iletilmesinde ve ses aktarımında yer yer sorunlar yaşandı.

Mücella Yapıcı, Can Atalay, Tayfun Kahraman, Çiğdem Mater, Ali Hakan Altınay, Mine Özerden, Yiğit Ali Ekmekci ve sanık avukatları da duruşma salonunda hazır bulundu.

Demir: Yargılar savcılar ve yürütmenin memuruna dönüşmüştür
Duruşmada söz alan Yiğit Ali Ekmekçi'nin avukatı Hasan Fehmi Demir şunları söyledi: "Bu dava 'Bana suçumu verin' davasıdır. Bu iddiaların aksini ispat etme olanağı yoktur. Müvekkillerimiz olmayan bir suçu ispat etmek için çırpınıyorlar.

GÜNCEL Haberleri

Deniz Baykal kaset kumpasının en kritik ismiydi! FETÖ'cü eski emniyet amiri Ankara'da yakalandı
İBB'den dudak uçuklatan reklam ihalesi: İstanbullunun parası böyle heba ediliyor
İhale başkandan talimat müdürden! CHP'li belediyedeki yolsuzluk skandalında yeni detaylar...
İhale iptal edildi, Jalapeno Biber, Meksika Fasulyesi vb. pek çok yaş sebzenin de "Tanker"le seyahatleri güme gitti!
Mahkeme Alaattin Köseler'in tutuklama gerekçesini açıkladı: 'Organize yapı kurup kamuyu zarara uğrattılar'