Gana'da en az 80 yunus kıyıya vurdu

Gana Balıkçılık Komisyonu Başkanı Michael Arthur Dadzie, sahilde ölü bulunan yunusların sayısının 80 ve 100 arasında olduğunu açıkladı.

Gana'nın başkenti Akra sahilinde en az 80 yunus kıyıya vurdu.
Batı Afrika ülkesi Gana'nın başkenti Akra sahillerinde Cuma gününden bu yana ölü yunuslar bulunuyor. Akra sahillerinde toplam 80 yunusun kıyıya vurduğu belirtildi. Gana Balıkçılık Bakanlığı, yunusların ölüm nedeninin tespit etmek için Akra'daki Osu Kalesi Plajı'ndan balık ve su örnekleri aldığını söyledi.

Gana Balıkçılık Komisyonu Başkanı Michael Arthur Dadzie, sahilde ölü bulunan yunusların sayısının 80 ve 100 arasında olduğunu açıkladı. Gana Gıda ve İlaç Kurumu, pazarlardaki deniz ürünlerinin incelendiğini duyurdu.

DOĞA-ÇEVRE Haberleri

Meteoroloji'den 'Gökyüzünden boşalırcasına yağmur yağacak' uyarısı: Sessiz sessiz yaklaşıyor, 'Yağmur değil, afet var'
Ülkeler tek tek açıklandı, Türkiye’nin en kirli ve en temiz havalı şehirleri belli oldu: Buralarda nefes almak tehlikeli
Meteoroloji'den kritik alarm: Saat vererek uyardı, İstanbul dahil pek çok şehir sağanak yağışa teslim olacak
Meteoroloji’den kritik uyarı: Sıcaklıklar 20 dereceyi aşıyor ancak bu bölgelerde kar ve yağmur bekleniyor
Yüksekova'da göç etmeyen leylekler karlı arazide görüntülendi