Kastamonu’da jandarma ekipleri tarafından bir eve düzenlenen operasyonda, ışıklandırma ve ısı sistemi kurularak saksılara ekili halde uyuşturucu madde ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İI Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik yürüttüğü çalışmalar neticesinde il merkezinde E.D. ve C.D. isimli şahıslara ait eve operasyon düzenledi.
Evde yapılan aramada özel düzenek kurularak ışıklandırma ve ısı sistemi kurularak saksılara ekili filizlenmiş ve tohum halinde 7 kök kenevir , 14 adet Symra adlı uyuşturucu ilaç, 5 gram kenevir tohumu ve 1 adet sigara içerisinde uyuşturucu madde ele geçirildi.
Jandarma ekipleri, olayla ilgili E.D.’yi gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
GÜNCEL Haberleri
Paşa Han Çorba Görkemli Bir Törenle Hizmete Açıldı
İnsan En Çok Açamadığı Kapıları Hatırlar
Melamilik Kültürünü Yaşatma Derneği’nden Çağdaş ve Kurumsal Vizyon: "Ayinesi İştir Kişinin Lafa Bakılmaz"
GÖKYÜZÜ ONUN DELİ SEVDASIYDI: ŞEHİT PİLOT YÜZBAŞI HAYYAM ALİYEV
BELEDİYELERDE BİLİMSEL YÖNETİM DEVRİMİ: İSRAF BİTECEK, HİZMET HIZLANACAK!