Elektrik zamları binlerce Güzelbahçeli'nin katıldığı mitingde protesto edildi!

CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, 1000 Vatlık ses tesisatından binlerce Güzelbahçeli vatandaşa adeta çağlayarak hitap etti...

CHP örgütleri, dün ülke genelinde elektrik zamlarını protesto etmek üzere harekete geçmişti... Alınan protesto kararına, İzmir'in 30 ilçesindeki CHP örgütleri de uydu ve protesto eylemlerini adeta mini mitinglere dönüştürdü...

Elektrik zamlarının tabii ki savunulacak bir tarafı yok ve savunmuyoruz... 

Fakat;

Elektrik zamlarının protesto edildiği eylemler aynı zamanda şunu da açık açık ortaya koyuyordu: CHP gün geçtikçe halkla bağlarını koparıyor!

Şimdi... 84 Milyon insanımızı ilgilendiren ve böylesine skandal elektrik zamlarının protesto edileceği eylemler düzenleyeceksiniz ve bu eylemlerinize halk katılım göstermeyecek!

Hani derler ya "Ateş olsan cürüm kadar yer yakarsın" o hesap, koca koca ilçelerdeki protestolarınıza 100 tane vatandaş destek için gelmeyecek! 

Halkın CHP'den koptuğu ilçelerin başında İzmir'de Güzelbahçe gelir derseniz; her halde bu tespitinize en güzel yanıt dün yapılan elektrik zamları protestosunu gösterirsiniz!

Sağdan saysanız 50... Soldan saysanız 51... CHP Güzelbahçe İlçe yönetimini de saymazsanız; 20'ye yakın Güzelbahçeli'nin katılımıyla dün elektrik zamları Güzelbahçe'de protesto edilmiş görünüyor! Bereket versin bu mahşeri kalabalıkların görüntü videosu sosyal medyada paylaşılmış! Yoksa nereden haberimiz olabilirdi...

1000 Watlık amlifikatörden çağladı!

Görgü tanıklarının aktardıklarına göre; CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen'in eylem konuşmacısı olduğu protesto mitinginde, gözlerin O Ses Türkiye Starı, Güzelbahçe Belediyesi Gençlik Koordinatörü, CHP Güzelbahçe Gençlik Kolları Başkanı, Türkücü Devrim Seyrek'i aradığını bildirdiler!

1000 Watlık amlifikatörün de kurulmuş olduğuna dikkat çeken görgü tanıkları, İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen'e Devrim Seyrek'in sazı ile sözü ile destek vermesi gerektiğini savundular!

İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen 7/24 çağlaya dursun, yerelde iktidar olan CHP'li Belediye Başkanı Mustafa İnce, böylesine hassas bir eylem için protestoya işçi göndermiş midir yoksa göndermemiş midir?

Göndermemişse gerçekten çok ayıp etmiş demektir! Haydi işçiler direndi de protestoya gitmedi diyelim... İnsan belediyenizde işe aldığınız akrabalarınızın yarısını da olsa göndermez mi Başkan İnce?

Yahu, ilçe başkanlığı binasının olduğu yolda her hangi bir mağazanın kapısının önüne 50 watlık hoparlör konsa, "Dürüye'min güğümleri kalaylı" türküsünü çaldırmaya başlansa; o mağazanın kapısından içeriye giremez, elektrik zamları protestosuna katılandan daha çok Güzelbahçeli o mağazanın önünde toplanırdı!

O zaman halk size güvenmiyorsa; halk sizin eylemlerinize itibar etmiyorsa; arızayı halkta değil, kendinizde aramanızı tavsiye ederiz!

Neyse bir dahaki eyleminize Güzelbahçeli "BİNLER" değil, "ONBİNLER"in katılması dileklerimizle... 

Gerçi tüm arızaları yakında DEVLET kökünden temizleyerek halledecek de...  

İZMİR Haberleri

İzmir'de FETÖ'ye yönelik operasyonda 22 hükümlü ve şüpheli yakalandı
İzmir'de yol verme kavgasında gözaltına alınan kişi tutuklandı
İzmir'de yasa dışı silah ticareti iddiasıyla 3 şüpheli tutuklandı
İzmir Körfezi Bilim Kurulu, körfezde ve karada incelemelerde bulundu
Çocuğu kucağında yürüyen kadını taciz etmişti: Başka bir kadına da tacizde bulunduğu ortaya çıktı