EGM, "yeni bir deprem beklendiği" paylaşımlarına itibar edilmemesini istedi

Emniyet Genel Müdürlüğünce, sosyal medyada "dezenformasyon içerikli provokatif bu ve benzeri paylaşım yapan hesap yöneticileri" hakkında yasal işlem başlatıldığı bildirildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), sosyal medyada yer alan "yeni bir deprem beklendiği" yönündeki paylaşımlara itibar edilmemesini istedi.

EGM'den yapılan açıklamada, bazı sosyal medya hesaplarından, merkez üssü Düzce'nin Gölyaka ilçesi olan deprem sonrası yeni bir deprem beklendiğine ilişkin paylaşım yapıldığı belirtildi.

Açıklamada, "Bazı sosyal medya hesaplarında yer alan yeni bir deprem beklendiği yönündeki dezenformasyon içerikli provokatif paylaşımlara itibar etmeyiniz. Bu ve benzeri paylaşım yapan hesap yöneticileri hakkında yasal işlem başlatılmıştır." ifadelerine yer verildi.

GÜNCEL Haberleri

BALÇOVA’DA EĞİTİME GÜÇLÜ DESTEK
Zafer Bayramı’nda Çocukların Yüzü Güldü
Ayvalık’ta Kurtuluş Coşkusu Koşuyla Buluşacak
Zafer Partisi Kuşadası İlçe Kongresi Gerçekleştirildi: İlçe Başkanlığına Fevzi Oğuz İdiz Seçildi
Seçim Sonrası Menderes AK Parti Yönetimine Geçti: Bilal Saygılı'dan Birlik ve Hizmet Vurgusu