Dünya Turizm Forumu tekne gezisiyle sona erdi

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Bodrum Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Dünya Turizm Forumu, mavi tur etkinliğiyle sona erdi. İlk günü bir otelde yerli ve yabancı katılımcıların yaptığı sunumlarla geçen forumun son gününde davetli

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Bodrum Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Dünya Turizm Forumu, mavi tur etkinliğiyle sona erdi.

İlk günü bir otelde yerli ve yabancı katılımcıların yaptığı sunumlarla geçen forumun son gününde davetliler, Bağla mevkisindeki bir otelin açılış törenine katıldı. Buradaki etkinlikte misafirler, Bodrum'un yöresel halk oyunları gösterilerini izledi.

Katılımcılar, açılışın ardından Bodrum guletleriyle mavi tura çıktı. Üç tekneyle çıkılan turda davetliler, Bodrum'un eşsiz koylarını görme fırsatı buldu.

Etkinlik, tekne gezisinin ardından Bodrum turuyla sona erdi.

Kültür ve Turizm Bakanlığının katkılarıyla Bodrum Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Dünya Turizm Forumu, mavi tur etkinliğiyle sona erdi. İlk günü bir otelde yerli ve yabancı katılımcıların yaptığı sunumlarla geçen forumun son gününde davetliler, Bağla mevkisindeki bir otelin açılış törenine katıldı.

TURİZM Haberleri

Bodrum'a "Emerald Azzurra" gemisiyle 84 yolcu geldi
İztuzu Plajı'nın kara bölümünü ve Sarıgerme Plajı'nı Ortaca Belediyesi işletecek
"5. TYBA Yacht Charter Show" Fethiye'de başladı
Venedik, günübirlik ziyaretçilerden aldığı giriş ücretinden 700 bin avrodan fazla gelir elde etti
Sıcak hava Kuşadası'nda dalış turizmini erken hareketlendirdi