Domaniç Dağları'nda Cumhuriyet'in 100. yılı yürüyüşü yapıldı

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Domaniç Dağları'nda yürüyüş gerçekleştirildi.

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyet'in 100. yılı kutlamaları kapsamında Domaniç Dağları'nda yürüyüş gerçekleştirildi.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık ve İyilik Hareketi Topluluğunca düzenlenen yürüyüş, doğayla iç içe dağın eşsiz sonbahar manzarası eşliğinde 1400 rakımlı Kocayayla'dan başladı.

Yaklaşık 70 kişilik ekip, Dağcılık İl Temsilcisi ve Padok Arama Kurtarma Doğa Sporları Kulübü yürüyüş lideri Zekiye Kaya tarafından yönetildi.

Topuk Yayla Tabiat Parkı'na inişe geçerek 7 kilometrelik parkuru tamamlayan ekip burada doğanın tadını çıkardı.

Sağlık ve İyilik Hareketi Topluluğu yöneticisi Havvanur Çiftçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhuriyet'in 100. yılı olması nedeniyle doğa yürüyüşünün daha anlamlı olduğunu söyledi.

Mesleki ve kişisel anlamda gelişebilmek için etkinlikler düzenlediklerini belirten Çiftçi, "Bu etkinliklerden biri de doğa yürüyüşü. Domaniç yürüyüşünü tarih olarak 29 Ekim haftasına denk getirdik. Cumhuriyet'imizin yüzüncü yılında, Osmanlı’nın kurulduğu topraklar olan Domaniç’te burada kutlayarak yürüyüşümüze anlam katmak istedik" dedi.

Prof. Dr. Vural Kavuncu da sonbaharın renk cümbüşü arasında Cumhuriyet'in 100. yılını kutladıkları için mutlu olduğunu dile getirdi.

GÜNCEL Haberleri

GÖKYÜZÜ ONUN DELİ SEVDASIYDI: ŞEHİT PİLOT YÜZBAŞI HAYYAM ALİYEV
BELEDİYELERDE BİLİMSEL YÖNETİM DEVRİMİ: İSRAF BİTECEK, HİZMET HIZLANACAK!
Yeni Türkiye Gazetesi’nden Erzurum Büyükşehir Belediyesi’ne Anlamlı Ziyaret
AK Partili Kırkpınar İzmir’de su tarifelerine tepki gösterdi
VEFA VE DAYANIŞMA: İZMİR DENETİMLİ SERBESTLİK MÜDÜRLÜĞÜNDE ANLAMLI VEDA KABULÜ